Ремарка: наш погляд на події

За чесну владу

В області зросло виробництво соків та молоковмісних продуктів
16 жовтня 2017, 11:23 Друк

39 mainЗа вісім місяців поточного року харчовики збільшили виробництво сумішей соків фруктових та овочевих у 1,7 раза, продуктів молоковмісних – у 1,5 раза.

Про це повідомили у Головному управлінні статистики в Черкаській області, порівнявши динаміку з аналогічним періодом попереднього року.

Виробництво борошна зросло на 37,6 %, вод натуральних мінеральних газованих – на 33,6 %, олії соняшникової нерафінованої та її фракцій (крім хімічно модифікованих) – на 14,2 %, масла вершкового – на 12,1 %, овочів консервованих натуральних – на 5,2 %. 


AddThis Social Bookmark Button  Порекомендувати друзям
 

Додати коментар

Якщо Ви знайшли у тексті статті помилку, виділіть її та натисніть комбінацію клавіш Ctrl+Enter

Коментарі публікуються у відповідності до правил попередньої модерації (читати)

  


Ви на сторінці: Головна Стрічка новин В області зросло виробництво соків та молоковмісних продуктів