Ремарка: наш погляд на події

За чесну владу

Українському ринку критично не вистачає сирів
30 листопада 2017, 13:00 Друк

7b233ce632c3cfd08aa7251837d416f93aa46ee3Найбільша перспектива для розвитку молокопереробних підприємств існує у виробництві молодих невитриманих сирів. Їх критично не вистачає на ринку.и Про це заявив Валерiй Левенстам, віце-президент з комерційних питань Fozzy Group, під час Х Всеукраїнської конференції «Молочний бізнес — 2017».

«Ми продаємо через нашу мережу 13,6 млн кг молока на рік, що складає 105 тонн молока на день. А також 13,6 млн кг сиру на рік, це 37 тонн на день. У структурі продажів мережі — це 3,7%, тоді як у ЄС у мережах сир складає 7%», — сказав він.

Нагадаємо, Українським виробникам варто переходити від виробництва біржових молокопродуктів до продуктів глибокої переробки.


AddThis Social Bookmark Button  Порекомендувати друзям
 

Додати коментар

Якщо Ви знайшли у тексті статті помилку, виділіть її та натисніть комбінацію клавіш Ctrl+Enter

Коментарі публікуються у відповідності до правил попередньої модерації (читати)

  


Ви на сторінці: Головна Стрічка новин Українському ринку критично не вистачає сирів