Ремарка: наш погляд на події

За чесну владу

В Україні стали більше виробляти м'яса
28 березня 2018, 10:11 Друк

мясоЗа січень-лютий 2018 року в Україні було вироблено 387,8 тис. тонн м’яса всіх видів у забійній вазі, що на 0,7 тис. тонн більше, ніж за аналогічний період минулого року. Про це повідомляє Асоціація птахівників України, передає УНН.

Промислове виробництво м’яса всіх видів зросло на 3% — до 239,3 тис. тонн, здебільшого за рахунок збільшення виробництва м’яса птиці.

“У загальній структурі виробництва м‘яса промисловими підприємствами становить 61,7%”, — повідомили в асоціації.

Відбулося також збільшення виробництва м’яса сільськогосподарськими підприємствами — на 7,1% — до 171,2 тис. тонн. Водночас, населення скоротило виробництво продукту на 4% — до 148,5 тис. тонн.

В Асоціації також дослідили, що українці найбільше споживають м’ясо птиці 48% та свинину — 42%, на яловичину припадає всього 10%.


AddThis Social Bookmark Button  Порекомендувати друзям
 

Додати коментар

Якщо Ви знайшли у тексті статті помилку, виділіть її та натисніть комбінацію клавіш Ctrl+Enter

Коментарі публікуються у відповідності до правил попередньої модерації (читати)

  


Ви на сторінці: Головна Стрічка новин В Україні стали більше виробляти м'яса