Ремарка: наш погляд на події

За чесну владу

Українці надають перевагу курятині
04 травня 2018, 07:16 Друк

мясоПротягом останніх років в Україні серед усіх видів м'яса найбільшою популярністю користується курятина. Про це повідомила прес-служба УКАБ, посилаючись на дані Держстатистики.

Лише минулого року українці спожили 1 млн 32 тис. тонн м’яса курки. Водночас, споживання свинини та яловичини за останні чотири роки знизилося на 25% та 26% відповідно.

“Причинами цього є низька купівельна спроможність українців та ріст собівартості виробництва даних видів м’яса”, — пояснили в УКАБ.


AddThis Social Bookmark Button  Порекомендувати друзям
 

Додати коментар

Якщо Ви знайшли у тексті статті помилку, виділіть її та натисніть комбінацію клавіш Ctrl+Enter

Коментарі публікуються у відповідності до правил попередньої модерації (читати)

  


Ви на сторінці: Головна Стрічка новин Українці надають перевагу курятині