Ремарка: наш погляд на події

За чесну владу

В Україні зріс попит на перепелине м'ясо
12 червня 2018, 13:19 Друк

7798691В Україні поряд із зростанням споживання пташиного м'яса в цілому, поновлюється попит і на перепелине м'ясо. Тому в цій області з'являються додаткові можливості для бізнесу, повідомляє  infoindustria.

Як зазначається, загальне пташине поголів'я, за даними Союзу птахівників і кормовиробників України, становить 237,3 млн голів. На тлі такої кількості домашньої птиці, поголів'я перепелів, яке налічує 2,5-3,3 млн, виглядає не дуже переконливо.

Основним продуктом перепелиній галузі є яйця. Кожна перепілка дає в рік близько 250-280 яєць, а загальний обсяг українського виробництва перепелиних яєць становить 500-600 млн шт. Меншу увагу на вітчизняному ринку приділяється перепелиному м'яса. У рік виробляється близько 1,2-1,3 тонни такого м'яса в результаті забою 7-8 тис. Перепелів.

Як розрахували експерти, вкладення в організацію перепелиній ферми складуть € 45-48 тис.


AddThis Social Bookmark Button  Порекомендувати друзям
 

Додати коментар

Якщо Ви знайшли у тексті статті помилку, виділіть її та натисніть комбінацію клавіш Ctrl+Enter

Коментарі публікуються у відповідності до правил попередньої модерації (читати)

  


Ви на сторінці: Головна Стрічка новин В Україні зріс попит на перепелине м'ясо