Ремарка: наш погляд на події

За чесну владу

В Україні зменшилося виробництво свинини
02 липня 2018, 07:23 Друк

мясоВ Україні виробництво свіжого чи охолодженого м’яса свинини у травні 2018 року скоротилося на 6,3%, порівняно з травнем минулого року — до 18 тис. тонн. Про це повідомляє Державна служба статистики України.

При цьому порівняно з квітнем 2018 року виробництво свинини в Україні зросло на 12,3%.

Загалом протягом перших п’яти місяців цього року в Україні було вироблено 82,9 тис. тонн свіжого чи охолодженого м’яса свинини.

Паралельно Україна нарощує імпорт свинини та сала з-за кордону. Так, цей показник за перші 5 місяців поточного року зріс майже у 7 разів.

За словами нардепа Сергія Тригубенка, так багато свинини, як зараз, Україна не імпортувала останні 4 роки.

Одна з причин такої статистики — хвороба АЧС, що не оминула в Україні жодного регіону.


AddThis Social Bookmark Button  Порекомендувати друзям
 

Додати коментар

Якщо Ви знайшли у тексті статті помилку, виділіть її та натисніть комбінацію клавіш Ctrl+Enter

Коментарі публікуються у відповідності до правил попередньої модерації (читати)

  


Ви на сторінці: Головна Стрічка новин В Україні зменшилося виробництво свинини