Ремарка: наш погляд на події

За чесну владу

В Україні подешевшала свинина, курятина та яйця
14 березня 2019, 13:51 Друк

куркаЗа місяць в Україні подешевшала низка соціальних продуктів харчування. Про це свідчать дані Держстатистики.

Зокрема, у лютому тушка куряча впала в ціні на 51 коп. до 58,1 грн/кг, свинина в середньому подешевшала на 97 коп. до 104,36 грн/кг, яйця на 87 коп. — до 23,9 грн за десяток. Яловичина також стала доступнішою — кілограм м'яса подешевшав на 70 коп. до 128,36 грн.

У лютому також впали в ціні яблука — на 4 коп. до 9,43 грн/кг, олія соняшникова — на 5 коп. до 35,07 грн/кг.

Водночас, зросло в ціні масло вершкове — на 30 коп. до 40,08 грн/200 г, крупи гречані — на 42 коп. до 16,76 грн/кг, риба морожена — на 1 грн 18 коп. до 75,5 грн/кг.


AddThis Social Bookmark Button  Порекомендувати друзям
 

Додати коментар

Якщо Ви знайшли у тексті статті помилку, виділіть її та натисніть комбінацію клавіш Ctrl+Enter

Коментарі публікуються у відповідності до правил попередньої модерації (читати)

  


Ви на сторінці: Головна Стрічка новин В Україні подешевшала свинина, курятина та яйця